Home / Trendiga färger i hemmet 2018

 

Vi kommer se mycket färg i hemmen under 2018. Pastellernas tid är över och istället tar kontraster och färgsprakande toner över.

färgkartaSom vi skrev om i ett tidigare inlägg är det väldigt individuellt vad som är fint eller fult vad gäller inredning och detaljer i hemmet. Alla har sin personliga inredningsstil där färger och mönster varierar enormt. Men är du nyfiken om vad som kommer att vara trendigt under 2018? Även om du följer inredningstrender kan du sätta din egen prägel på hemmet. Här presenterar vi några av de kommande färgerna som spås vara trendiga under nästa år.

Fem måsten i hemmet 2018

I en artikel på Metro Mode trendspanar man in i 2018. Där är man helt säker på att pastellfärgernas tid är över och de starka tonerna kommer tillbaka. Några färgpaletter som kommer att få ta stor plats nästa år är kontraster i starka färger som orange och blå, mättande nyanser i guld och svart, citrusfärger i gult och grönt och mycket jordnära nyanser.  Detta betyder att vi kan spara pastellerna i hemmet men addera färgstarka detaljer för att skapa en trendig känsla.

Starka färger verkar vara ett naturligt inslag i dagens intensiva livsstil och tankebanor – Metro Mode

Få in färgerna i hemmet på ett enkelt sätt genom att byta gardiner, kuddfodral och andra textilier som är lätta att byta ut. Om du ska införskaffa dig en ny möbel i hemmet är det också ett perfekt tillfälle för att välja något lite mer färgsprakande jämfört med de tidigare pastell-nyanserna. Eller varför inte satsa på att måla om?