Home / Inred med dina privata foton

 

Idag säljs en uppsjö av canvastavlor till hemmen, alla med samma motiv och ingen mer unik än den andra. De säljs med svartvita motiv som blommor i närbild, djur i närbild och städer på långt håll. Har man sett en canvastavla så kan det kännas som att man nästan sett alla. Det är lite av ett mysterium då så mycket har gjort det enkelt att själv göra sina canvastavlor.

en canvastavla föreställande ett barn

Många anser att tavlor ger en helhet av hemmet och att man sätter en egen print på det hela. Beroende på motivet så är det självklart så, men risken för att någon har ett exakt samma motiv är överhängande och hemmet tappar lite av sin originalitet. En canvastavla är ganska enkelt att skapa och med hjälp av Printlife.se så är det bara att skicka sina favoritfoton och så trycks de upp på en målarduk. Priset blir högre än om man köper en färdig tavla men samtidigt tjänar man på originaliteten. Det man kan göra för att piffa upp sitt hem och att få unika tavlor är:

  • Framkalla dina egna semesterbilder och skapa dina canvastavlor och häng på väggen. Det blir direkt ett mer unikt hem.
  • Foton på dig och din käresta kan lyfta ert hem, inte bara utseendemässigt utan också känslomässigt. Att påminnas om sin kärlek varje dag är inte helt fel.
  • Varför köpa ett motiv på någon annans husdjur när man kan ta ett foto på sin lilla älskling och sätta på väggen.

Shabby chic och canvas går hand i hand

Canvas och shabby chic går ihop då det är i samma färgpalett och svartvita foton ger en klassisk känsla. Motivet på bilden kan också göras mer shabby om man använder sig av motiv som symboliserar det slitna och gamla, exempelvis en sliten gammal båt eller en snygg gammal pall. Gäster kommer att beundra er konst på väggen och undra vart ni köpt den. Värt att komma ihåg är att fotot måste vara tillräckligt ljust för att funka på just en canvastavla. Glöm inte att fråga andra om råd innan ni väljer ut bilden som ska tryckas, det kan lätt bli fel om man är för fäst vid motivet på bilden.