Home / Stilrent och snyggt hemma

 

Ett karaktärsdrag för ett hem som är inrett i en shabby chic-stil är att det är stilrent, ljust och öppet. Fördelarna med den inredningen är att det ljusa piggar upp personen som bor där och att det får en känsla av att vara renare. Men det kan mycket väl stämma dessutom, dock för att det inte finns utrymme för att ha det stökigt och lortigt hemma. På vitt syns bland annat smuts bättre och dammtussar kommer fram om det är öppna ytor att röra sig på. Men en mörk inredning är inte helt befriad ifrån stöket för det.

inredning shabby chicSvårare att gömma saker

I en helvit inredning är det svårare att gömma undan smuts och klotter, även bokhyllor som är meningen att vara fulla måste vara organiserade. I en mörk inredning har man råd att gömma undan saker och klottret syns inte lika väl då det smälter in i det mörka. Däremot syns damm väldigt väl på dem mörka möblerna, damm är i stora drag av en ljusare färg och syns därför bättre på svart.

Det kan vara svårt att hålla sitt vackra inredda hem rent och då att göra det rätt för sig. Ett vackert inrett hem skall hållas vackert städat också, och därför kan det vara en bra idé att ta kontakt med Vaxholm Städ & Flyttservice för att ta reda på hur ofta de kan hjälpa er med städet. Det finns storstädningar, fönsterputs, flyttstädning och hemstädning, så vad som än passar er så är det alltid en bra att få en offert och ett kostnadsförslag först.