Home / Ge matkasse till den utflugne

 

Har du någon ungdom i din närhet som nyligen flyttat hemifrån? Allt är redan uppstyrt: porslin, bestick, sängkläder… Men vad brukar egentligen känneteckna ett studenthem? En tom kyl såklart! Vad passar då inte bättre än att ge bort en matkasse som kommer levererad till dörren hos den hungriga studenten?

Det gäller att hitta de där erbjudanden som sitter lite extra fint, och det kan du göra genom att gå in på matkasse.nu. Där kommer du nämligen hitta de bästa erbjudandena på matkassar som finns ute online just nu! Fördelen är att du kan skämma bort den utflugne med matkassar lite titt som tätt – och du slipper dessutom kånka hem varorna själv.

Budgetrecept till studenten

”Gör storkok så som grytor och soppor och var inte rädd för att göra stora portioner. Frys in det som blir över i lunchlådor som du sedan kan ta fram under stressiga dagar, trötta kvällar eller veckor med tentaplugg.” läs fler tips här från Karlstads studenttidning.

När du beställer matkasse till en student kan du välja mellan att beställa färdiga matkoncept där alla recept redan finns med i matkassens planering. Du kan också välja att själv bestämma vad du vill att den utflugna ska äta: det kan vara enklare recept som de flesta fixar att göra. Det viktiga är att det inte bara blir fryspizza, tycker vi! Väljer du det sistnämnda kan du komma undan billigt med matkassen, men ha då i åtanke att du måste skicka med recept som du hade tänkt dig att personen skulle laga av det som finns i kassen.

Ett liv som student är fyllt av roliga stunder med kursarna, men vi minns också vilken budgetperiod det är. Att ha tillgång till alla smarta budgettips är viktigt för att man ska kunna njuta av sin studenttid! Här finns också mumsiga recept på en vegansk studentbuffé att bjuda den du firar, men funkar också att tipsa om för den som vill ge sin student en liten push i rätt riktning.