Home / Mixa kreativitet och smart shopping

 

När kreativiteten pockar på uppmärksamhet gäller det att vara ekonomisk. Ett kreativt öga måste samtidigt vara uppmärksamt på att inte spendera för mycket. Därför kan det vara en bra idé att fynda när det är reatider, som under Cyber Monday eller liknande.

Har du tänkt göra om till jul hemma eller inför något speciellt tillfälle? När hösten pågår för fullt så kan det vara klokt att ta vara på readagar som Cyber Monday. Du kan således shoppa på cyber monday och hitta mycket billigare saker än i vanliga fall.

shoppingvagn och påsarFinurliga ting att shoppa på Cybermåndagen

Eftersom Cyber Monday ligger så nära inpå jul, kan det vara så att du är särskilt sugen på att hitta billiga inredningsprylar som påminner om jul. Kanske dina gamla julsaker börjar bli utslitna eller du känner dig helt enkelt motiverad för att snart börja inreda på nytt. Poängen är att hitta rabattkoder och kampanjer online som innebär att du bara kan klicka hem dina saker och spara pengar. Inredningssaker kan annars bli ganska dyrköpta så ta vara på varje tillfälle. Exempel på saker som du kan titta efter är:

  • Skålar och vaser, kan även bli bra presenter
  • Husgeråd
  • Belysning som ger skön stämning i vintermörkret
  • Möbler som annars är dyra

Tänk på att gärna köpa dyrare produkter när de ändå är nedsatta under reahelgen. Det är alltid bra att tänka praktiskt och smart samtidigt som du är ekonomisk. Dyrare prylar kan införskaffas billigare vilket gör att du kanske har råd att köpa den där drömfåtöljen som skulle lysa upp hela ditt vardagsrum. Detta bäddar för att du kan stilla din kreativitet lite extra för alla drömmer ju om att unna sig något lyxigt då och då.

Börja kika i god tid

Ett tips är att inte vänta till sista stund när du ska handla i reatider. Saker och ting kanske inte är nedsatta som du trodde, eller de blir slutsålda på momangen. Det gör att du hinner bli stressad för mindre. Kolla vad du är ute efter och sätt ihop dina kreativa tankar i god tid. Lägg produktsidor i Favoriter på nätet så att du direkt kan klicka dig in på dem och köpa dem.