Home / Badrummet – viktigt för trivsel

 

Badrummet har visat sig ha en avgörande del i att höja värdet på hela bostaden, ett nyrenoverat badrum lockar många och avgör ibland om det ens blir ett köp eller ej. Såhär stod det i DN.se:

Det anser över en tredjedel av drygt 500 mäklare i en undersökning som Hemnet har genomfört under våren. Även för villor kommer badrumsrenovering på förstaplatsen, tätt följt av investeringar i uppvärmning och kök. Stilmässigt är det fortfarande ”ljust och fräscht” som gäller – och egen stajling duger gott. Annars är det förstås läget som är viktigast för bostadens värde.

Anledningen till att det är så pass populärt med badrum som är nyrenoverade är dels att det ger en fräsch helhet. En annan anledning är att man inte själv är villig att riva upp ett gammalt badrum, dels för att det kan ha kommit in fukt och just badrum är en känslig plats att renovera och bygga på.

Se till att badrummet håller måttet

Om man skall köpa ett hem med nyrenoverat badrum så se till att det nyligen är stambytt och renoverat av seriösa hantverkare. Ska ni däremot bygga eget badrum så är det en bra idé att bara köpa produkter från en seriös sida som hemgallerian.se, bli inspirerad och hitta rätt badkar och kakel. Se till att endast använda bra och seriösa hantverkare som inte håller på med svarta affärer, det kan man lätt ta reda på och själv se om företaget bland annat har F-skattsedel. Gör era eftersökningar och Internet är en bra källa till att finna rätt information som man söker.