Home / Få mer tid över till din hobby

 

I dagens ofta stressiga vardag fokuserar många av oss på att spara så mycket tid på onödiga som bara möjligt. Eftersom man ska ha tid både till arbete, träning, familj, vänner, hobby och lugn och ro så är det inte konstigt att tiden lätt blir lite knapp. För oss som tycker om att pyssla hemma och till exempel måla om och slipa möbler och ramar i äkta shabby chic-stil behövs det faktiskt en hel del tid. Att förbehandla, måla och slipa en möbel etcetera tar ju faktiskt lite tid. Tid som spenderas på något roligt såklart. Så hur ska man då kunna spara in tid som man sedan kan lägga på sin hobby?

Det finns två enkla knep som vi rekommenderar.

1. Handla kläder, elektronik, inredning etcetera på internet. På så sätt sparar du inte massor med tid och slipper trängas och köa på staden. På http://www.levhemma.se finns det massor av vacker inredning bland annat för shabby chic-älskaren. Ljusstakar, porslin, handdukar, vaser, filtar och mängder av andra vackra saker hittar du här. Tiden du får över kan du enkelt lägga på saker som är roligare än att köa.
2. Ta hjälp av något av matkasseföretagen för att spara tid och samtidigt få inspiration. Varför stå och trängas och vara frustrerad i en matbutik efter en lång arbetsdag när man istället kan åka direkt hem och mötas av en hemlevererad matkasse fullpackad med både råvaror och recept?

Kombinera dessa två tips och se hur mycket tid du på får över till annat. Till exempel pyssel och inredning.